A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Ezzel a híres énekessel folytatott viszonyt Nena, a 99 Luftballons énekesnője

Nena
Vágólapra másolva!
Az 1980-as évek híres énekesnője egy interjúban árulta el, hogy viszonya volt egy rocksztárral, akivel egy éven keresztül bujkáltak.
Vágólapra másolva!

Nena egy észak-rajna-vesztfáliai városban, Hagenben született, ma már 64 éves. Első zenekara a The Stripes volt, ami nem igazán ért el sikereket, ezért hamar feloszlott. Ezután Nena és a The Stripes dobosa és egyben Nena akkori szerelme, Rolf Brendel Nyugat-Berlinbe repült, ahol 1982-ben megalapították az együttest, melyet Nenának neveztek el.

Az együttes 1987-ben oszlott fel, az énekesnő 1987-től szólistaként dolgozik. 1984-ben nemzetközileg ismert lett a 99 Luftballons című dalával. 1989 és 1997 között öt gyermeket szült két különböző férfinak. Máig ő az egyik legsikeresebb német popsztár, két tucat lemeze jelent meg, rengeteg Bravo-díjat nyert meg.

Az énekesnő nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy egy éven keresztül viszonyt folytatott Udo Lindenberg német rockzenésszel. Mivel nem akarták, hogy kiderüljön, hogy közeli kapcsolatban álltak, ezért annak idején, mikor szállodákban találkoztak, elrejtették az arcukat. Erre hol majomálarcot, hol takarót használtak, ami megfelelt a célnak. Azonban egyszer majdnem lebuktak, ami hatalmas botrányt okozott volna akkoriban. 

"Londonban egy este forró lett a helyzet. Épp görkorcsolyázni indultunk Udóval, és a hotel lobbijában majdnem belefutottunk a Bravo zenei ifjúsági magazin akkori főszerkesztőjébe. Mint valami filmben, én villámgyorsan beugrottam egy bársonyfüggöny mögé, elég izgalmas volt" - vallotta be Nena. 

Meghalt a fia

Az énekesnő fiatal volt, mikor első gyereke, Christopher alig egyévesen meghalt, ugyanis oxigénhiányosan, fogyatékkal jött világra.Halála után bővült a családja az ikreivel, ami olyan volt, mintha a sors kárpótolni akarta volna a tragédia miatt. A sztárnak született meg két gyereke a dobos és zenei producer Philipp Palmtól is. Érdekesség, hogy az összes gyerekének a családneve Kerner, ami az énekesnő születési neve. Eredetileg ugyanis Gabriele­ Susanne Kernernek hívják, a Nena név pedig egy gyerekkori nyaralásból maradt rajta. A szüleivel vakációzott gyerekként Spanyolországban, ahol a helyiek niñának, azaz kislánynak hívták őt. Ez pedig annyira megtetszett neki, hogy később már mindenki így becézte őt - írja a Story.hu. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!