Már az áldozatát hibáztatja a kisgyereket felrúgó, fiatalokkal erőszakoskodó karateedző

edző, karateedző, kiskorú, bántalmazás, levél
Agócs Tibor
Vágólapra másolva!
Kiskorú tanítványa ajánlkozott fel neki, ezt állítja egy a TV2 Tényeknek írt levélben a karateedző, akiről egy fiatal nő azt mondta, évekkel ezelőtt megerőszakolta. Agócs Tibor nemrég egy kalandparkban brutálisan felrúgott egy kisfiút, aki ettől fejjel a földre esett. Az erről készült videó megjelenése után korábbi áldozatai is előkerültek. Sorra számolnak be a brutalitásáról. Egyikükről egészen elképesztő módon azt állítja, hogy kislányként ő maga kezdeményezte a szexet.
Vágólapra másolva!

Azt mondta, hogy ha nem ellenkeztél volna, akkor ez nem így történik, hanem akkor ezt te élvezed

- mondta a TV2 Tényeknek a könnyeivel küszködve a nő, akit 17 évvel ezelőtt megerőszakolt és megfenyegetett Agócs Tibor. 

edző, karateedző, kiskorú, bántalmazás, levél
Agócs Tibor
Fotó: Y Média

Az 56 éves karateedző egy szolnoki kalandparkban támadt rá egy kisfiúra. Egy mozdulattal kirúgta a gyerek lábát, aki ettől hatalmasat esett, pont a fejére. A brutális férfi magára hagyra a földön fekvő, síró gyereket

Azóta számtalan áldozat jelentekezett, többen interjút is adtak, ami után a férfi több televíziót is megkeresett, a TV2 Tényeknek levelet küldött, amiben szánalmas magyarázkodásban kezdett. Azt írta, nagyon nem tetszenek neki ezek az interjúk, és meglepő állításokat tett a 17 évvel ezelőtti ügy résztvevőjéről. 

Gyakorlatilag az áldozatát hibáztatta. 

"Kirívó viselkedése miatt és a karate szellemiségének, valamint a belső normarendszer folyamatos felrúgása miatt, el kellett távolítani az egyesületből. Mindezek előtt többször tett ajánlatot, melyet többször több szinten és stílusban is visszautasítottam, mint párkapcsolatban élő" - írta.

Ezzel szemben többen is hasonló bántalmazásokról zaklatásokról számoltak be a tévéseknek.

Mivel félnek a férfitől, azt kérték, hogy őket ne lehessen felismerni a képernyőről. A közös interjúban arról beszéltek, hogy valóban molesztált gyerekeket a férfi, de senki nem mert szólni miattuk. Ezekből az is kiderül, hogy a karateedző a kamaszodó lányokat preferálta. A férfi ellen garázdaság miatt indult eljárás amiatt, amit a kisfiúval a kalandparkban tett, de Borbély Zoltán jogász szerint ennél súlyosabb bűncselekménynek is minősíthetik a tettét. Azt is hozzátette a szakember, hogy kiskorúak ellen elkövetett szexuális bűncselekmények nem évülnek el, amelyeket külön eljárásban fognak vizsgálni. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!