Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Dániában kényszerített prostitúcióra lányokat egy magyar banda

Vágólapra másolva!
Egy 9 fős banda Magyarországon ismerkedett meg kiszolgáltatott helyzetben élő fiatal nőkkel, akiknek szerelmet ígértek, majd rávették őket, hogy dolgozzanak prostituáltként. Ezek után többnyire Dániába vitték őket, ahol megverték őket, a pénzüket pedig elvették.
Vágólapra másolva!

A banda tagjai a Magyarországon megismert, nehéz körülmények között élő nőknek szerelmet ígértek, majd miután a bizalmukba férkőztek, rávették őket, hogy dolgozzanak prostituáltként. Előfordult, hogy a nőket itthon, vagy Németországban futtatták, de a legtöbbször Koppenhágába vitték őket. 

Online szexpartner-kereső hirdetéseket adtak fel, majd az egyik férfi által bérelt lakásokban dolgoztatták őket, a megkeresett pénzüket elvették. 

Miután elérték, hogy a nők teljesen tőlük függjenek, lealacsonyítóan beszéltek velük, megverték és megalázták őket. Az egyiküknek rendszeresen a sarokban kellett térdelnie mások jelenlétében. 

A tagok a „saját lányaik” futtatása mellett úgy segítették egymás munkáját, hogy ha valamelyikük nem ért rá, akkor helyette vitték, felügyelték és irányították a másik taghoz tartozó nőket, elvették a bevételét. 

Az ügyészség emberkereskedelemmel, kényszermunkával és kitartottsággal vádolja a kilenc férfit. 

Egy salgótarjáni férfi az ismerőse salgótarjáni házában fogva tartott egy nőt és arra kényszerítette, hogy idegenekkel szexeljen pénzért. Tisztálkodási lehetőséget nem biztosított neki, enni pedig csak egyszer adott neki egy nap. Az ismerős tudott róla, hogy a férfi a házában fogva tart egy nőt.

Egy magyar nő, az élettársa és a férfi anyja egy kiszolgáltatott helyzetű, gondokság alatt álló nőt dolgoztatott prostituáltként. A pénzét elvették és magukra költötték.

Csibrákon fogtak el a rendőrök egy német családot, akiket köröztek a hatóságok. A szülőket emberkereskedelem és személyi szabadság megsértése miatt körözték a német rendőrök. 

Egy 15 éves lányt a nagyszülei nevelték vidéken, de Budapesten tanult ezért kollégista volt. Beleszeretett egy 18 éves férfiba, aki közös jövőt ígért neki, ehhez viszont arra kérte a lányt, hogy prostituáltként dolgozzon. Ebben segített neki az unokatestvére és annak élettársa is. A lányról lenge ruhában csinált fotót a férfi, ebben segített neki az unokatestvére és annak párja is. Ezeket a képeket fel akarták tölteni az internetre, hogy hirdessenek szexuális szolgáltatásokat, de ez nem sikerült nekik, ezért leküldték a lányt az utcára, hogy dolgozzon. Azon az éjszakán egy kuncsaftja volt a lánynak, aki 6 ezer forintot fizetett neki. Ezt a pénzt oda kellett adnia a férfinak. Másnap már feladtak egy hirdetést, de nem a kislányról készült képeket töltötték fel, hanem az unokatestvér élettársáét. A hirdetésre jelentkező férfi 20 ezer forintot fizetett a szexért.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről