Vízbe fulladt egy férfi Sándorfalván

Vágólapra másolva!
Vízbe fulladt egy férfi szombaton egy Sándorfalva melletti strandon - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel vasárnap.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint szombaton délután 4 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a Nádastó Szabadidőparkban, az élővízi strandon családtagjai egy férfit keresnek, aki korábban a vízben úszott. A helyszíni egységek megkezdték a tó átvizsgálását, és 

fél nyolckor megtalálták a vízben a keresett férfi holttestét.

A kutatásban résztvevő Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat a közösségi oldalán azt írta, munkatársaikat a katasztrófavédelem műveletirányítása riasztotta Sándorfalvára egy fürdőhelyen eltűnt személy keresésére. 

A helyszínre két búváruk vonult ki, akik a tűzoltókkal együtt keresték az eltűntet. A holttestet egyik búváruk találta meg, miután a tűzoltók szonárja jelezte az elmerült férfit.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, néhány napja több tinédzser fulladt a Tiszába Tokaj térségében. A személyes holmijukat és egyikük kutyáját járókelők találták meg, akik azonnal értesítették a rendőröket. A Balatonnál is történt egy tragédia. Egy férfi elmerült a vízben Révfülöpönél, és csak több óra kutatás után találták meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!