A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Széklábbal verte halálra az apját egy férfi Ajakon

Vágólapra másolva!
Egy ajaki férfi csütörtökön összeveszett az apjával, majd a vita hevében halálra verte. Ezek után a férfi maga tett bejelentést a rendőrségen, elmondta, hogy megölte az apját. Most kiderült, hogy egy széklábbal gyilkolt. A bíróság elrendelte a letartóztatást.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, augusztus 15-én este, telefonon tett bejelentést egy 28 éves ajaki férfi, F. G.. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy megölte az apját, majd mikor a mentősök a rendőrökkel együtt megérkeztek az ajkai családi házhoz, F.G. megmutatta hol fekszik az apja, akinél már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

F.G. egy vita hevében addig ütötte az 56 éves apját egy 80 centis széklábbal, addig ütötte a fejét, amíg az a helyszínen belehalt a sérüléseibe. 

A nyomozók a férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását. A férfit végül, péntek délután letartóztatták. A végzés fellebbezések miatt nem végleges. 

megölte az apját egy férfi Ajakon
Fotó: Police.hu

Arról is írtunk korábban, hogy egy kecskeméti nő összeveszett a párjával, majd megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A férfi elment dolgozni, majd amikor reggel hazaért, elkezdte összepakolni a holmiját, amin megint összevesztek, majd a vita hevében a nő megfogott egy kést és hátba szúrta a férfit, aki életveszélyesen megsérült. 

Halálbüntetés várhat arra a férfira, aki megerőszakolta, majd megölte élettársa rá bízott kislányát, Josephina Cunninghamet az Egyesült Államokban.

Egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

Egy keceli férfi meggyilkolta a főbérlőjét, amiért az számon kérte a lustasága miatt. A férfi ezek után biciklivel próbált meg elmenekülni, de a rendőrök gyorsan elfogták. 

Egy férfi és a barátai azért jöttek Budapestre, hogy tárgyakat keressenek maguknak a lomtalanításban. Az este folyamán a férfi sok alkoholt ivott, majd az utcán egy fakaróval halálra vert egy számára ismeretlen férfit.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!