A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Táskából árulták a cigarettát a piacon

Fotó: NAV
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei civil ruhában járták a Bács-Kiskun vármegyei piacot, ahol egy apa-fia párost kaptak el hamis parfümmel és dohánnyal.
Vágólapra másolva!

A kecskeméti nagybani piacon tartottak civilruhás ellenőrzést a pénzügyőrök, amikor észrevettek egy táskával sétáló férfit, aki a vásárlókat megszólítva cigarettát kínált eladásra. A pénzügyőrök kifigyelték, a 62 éves férfi melyik standhoz sétál vissza, ahol kiderült, hogy a fiával érkezett a vásárba. A civil ruhás pénzügyőrök azonnal értesítették a közelben várakozó egyenruhás munkatársaikat, az ellenőrzés lefolytatása érdekében - írta közleményében a NAV.

Fotó: NAV

Megállapították, 

hogy apa és fia piaci kínálatában összesen 1.227 doboz magyar zárjegy nélküli cigaretta,  40 különféle ízesítésű elektromos cigaretta és közel 60 doboz hamis parfüm is szerepelt.

A járőrök a több mint hárommillió forint értékű illegális termékeket lefoglalták. A két férfival szemben jövedéki törvénysértés, költségvetési csalás, iparjogvédelmi jogok megsértése és versenytárs utánzása bűncselekmények miatt indítottak eljárást - közölték.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!