Két tömegbaleset is történt az M1-es autópályán

Vágólapra másolva!
Több közlekedési baleset is történt ma az M1-es autópályán. Hegyeshalom felé, Biatorbágy térségében összeütközött öt autó és távolabb, Győr térségében is négyes karambol volt.
Vágólapra másolva!

Utoléréses baleset Biatorbágynál

Utoléréses balesetet szenvedett négy autó Biatorbágynál, az M1-es autópálya 18-as és 19-es kilométerszelvénye között, Hegyeshalom irányába. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket - számolt be róla a Katasztrófavédelem a honlapján.

A sztráda érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom, a dugó több mint 3 kilométeres.

A rendőrség azt írja, hogy öt autó ütközött össze, és a balesetben két felnőtt és két gyermek megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Frissítés:

A rendőrök befejezték a helyszínelést, a forgalom helyreállt. Újra teljes szélességében járható az M1-es autópálya Budaörs közelében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap délután a police.hu oldalon.   

Négyes karambol Győrnél

Négy autó karambolozott Győrnél, az M1-es autópálya 124-es és 125-ös kilométerszelvénye között. A győri hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, melynek során áramtalanítják a járműveket. A sztráda érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom - írta a Katasztrófavédelem.

A torlódás közel 4 kilométeres

- számolt be róla az Útinform.

rendőrautó, sziréna, illusztráció
Képünk illusztráció! Fotó: Origo - Csudai Sándor

Ma az M7-es autópályán is súlyos baleset történt, keresztbe fordult egy kamion.

Arról is írtunk, hogy két fiatal meghalt közlekedési balesetben, egy harmadikat pedig súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők ma hajnalban Budaörsről.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!