Orbán Viktor a legnépszerűbb politikus a fiatalok körében a TikTokon

OrbánViktor, Orbán, Viktor, Havasi, Bertalan,  HavasiBertalan,  EU-csúcs, Brüsszelben, Brüsszel, Belgium, 2024. június 27.,
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
A Mandiner szerint tarolt a kormányfő a leginkább fiatalok által használt TikTokon, ahol Karácsony Gergely még éppen elcsípte a dobogót, Gyurcsány Ferenc nem túl népszerű, Magyar Péter pedig le van maradva.
Vágólapra másolva!

A TikTok elterjedésével a legnépszerűbb hazai és külföldi politikusok is használják a leginkább fiatalok által használt platformot. A statista.com 2024. július adatai szerint a TikTok felhasználóinak száma döntően 18 és 34 év közötti.

A Mandiner szerint a cikkünk írásakor (2024.08.21-én) megnézték, hány követővel rendelkezik Orbán Viktor és a legismertebb hazai, ellenzéki politikusok a TikTokon.

Gyűjtésükből kiderült: a követők száma alapján az első helyért járó díjat a közel 200 ezer követővel rendelkező Orbán Viktor, a második helyet a közel 125 ezer követővel rendelkező Toroczkai László, míg a dobogó harmadik helyét a közel 96 ezer követővel rendelkező Karácsony Gergely kapta a TikTokon.

A többi adat elérhető ITT!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!