Elfogták a pécsi nyugdíjas gyilkosát

Vágólapra másolva!
Két napon belül elfogták azt a 34 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint megölt és kifosztott egy idős embert az otthonában a napokban Pécsen.
Vágólapra másolva!

Szombat hajnalban érkezett bejelentés a katasztrófavédelemhez arról, hogy Pécsen kigyulladt egy családi ház.  A police.hu-n olvasható közlemény szerint az tűz oltásakor 

a házban holtan találták a tulajdonost, egy 94 éves pécsi férfit. 

A házból több értéktárgy is eltűnt, ami gyanúra adott okot, hogy gyilkosság történhetett. 

A rendőrség hétfőn az áldozat lakása közelében elfogta a bűncselekménnyel gyanúsított 34 éves helyi férfit, akit előállítottak, majd kihallgattak. 

A házkutatás során a nyomozók megtalálták az áldozattól ellopott tévékét, a faliórát, valamint a férfi gyilkosság elkövetéskor viselt ruháit is.

A férfit letartóztatták és emberölés gyanúja miatt nyomozást indítottak ellene.

A napokban több gyilkosságról is beszámoltunk. A reggeli órákban egy férfi a fiával együtt ment be a kunszentmártoni rendőrségre, ahol elmondták, hogy a fiú korábban bement egy idős férfi öcsödi házába, ahol megverte. A rendőrök ezek után találták meg a férfi holttestét. 

Néhány napja Galagyörkön késelte halálra a feleségét egy férfi.  A férfi összeveszett a feleségével, majd négyszer mellkason szúrta. Ezután bevitte a nőt a hatvani kórházba, majd elmenekült. A 48 éves nő belehalt a sérüléseibe.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!