A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMuszukajev Iszmail
18:25BirkózásIszmail Muszukajev-Rahman Amouzadkhalili

Saját kollégája teregette ki a szennyest: felmosta a padlót a ripacs Nagy Ervinnel

Vágólapra másolva!
A Mandiner írta meg, hogy nemrég Hevesi Tamás podcastműsorában szerepelt Hujber Ferenc színész, szinkronszínész, aki ismét idehaza dolgozik. Hujber elmondta a műsorban a véleményét Nagy Ervinről, aki az elmúlt hónapokban Magyar Péter egyik leglelkesebb támogatójaként tűnt fel a közéletben.
Vágólapra másolva!

A lap szerint Hujber többek között arról beszélt, hogy „élete legnagyobb sértése” akkor érte, mikor azt mondták neki, hogyha egy bizonyos szerepet elvállal, akkor olyan lehet, mint Nagy Ervin. Leszögezte, soha nem akar olyan lenni, mint ő. 

Én szabad akarok lenni,  én jobb színésznek tartom magam, mint az Ervin

– húzta alá. A Mandiner szerint Hujber Ferenc azt is felidézte, hogy az első filmjében Nagy csak mellékszereplő volt. „Ő volt az egyik börtönőr, akivel mi együtt voltunk vidéken, mi tulajdonképpen megosztottuk egymással a vidéki élményeinket”. Majd úgy folytatta, míg ő elment, s „az életet tanulta a világban, (...) addig ő ott volt egy nyomorult Katona József Színházban tizenvalahány évig, és csak most kezdi megtapasztalni az életet, amikor kilépett a fényre”.

Mint azt korábban megírtuk, Nagy Ervin sorozatszínész évek óta a baloldali világ egyik meghatározó politikai aktivistája és agitátora, így egyáltalán nem meglepő, hogy a sértődött, agresszív exférj Magyar Péter rendezvényén is rikácsolt a színpadon. Az RTL klubos celeb megfordult már Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter mellett, David Pressman, az Egyesült Államok magyargyűlölő nagykövete is meghívta magához, Volodimir Zelenszkijt pedig egyik példaképének tartja. A baloldali hisztériakeltéseken rendszeresen ott van az első sorban, folyamatosan becsmérli és trágár szavakkal illeti a jobboldali embereket, magáról pedig azt gondolja, hogy egy egész ország szereti és tiszteli.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!