Az árvíz miatt lezárták a vámosszabadi határátkelőt

Vágólapra másolva!
A Duna áradása miatt lezárták a vámosszabadi határátkelőt a közúti forgalom elől hétfőn - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Azt írták, a társaság szakemberei hétfőn 13 órakor zárták le a Győr-Moson-Sopron vármegyei 14-es főúton található ártéri hidat és ezzel együtt a határátkelőt is.

A lezárás érinti a teljes közúti forgalmat; kerülőútként az autósok Győr-Moson-Sopron vármegyében az M15-ös autóutat, Komárom-Esztergom vármegyében pedig a 13-as főúti Monostori-hidat használhatják.

A közútkezelő azt kéri a közlekedőktől, hogy folyamatosan figyeljék az Útinform weboldalát, amelyen minden, az árvízi helyzethez kapcsolódó közúti korlátozásról folyamatosan osztanak meg információkat.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ma 13:00 órától lezárja a 14-es főúton lévő Vámosszabadi hidat❗️ A Duna áradása miatt...

Posted by Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság on Monday, September 16, 2024

Korábban arról is írtunk, hogy az árvízveszély miatt költözni kényszerül az M2 Petőfi TV és a Petőfi Rádió is az A38 Hajóról, mert a magas vízállás rövidesen ellehetetleníti a hajóra való bejutást.

A hazai árvízveszélyről íródott összes cikkünket megtalálja az Árvízveszély Magyarországon dossziénkban, a percről percre tudósításunkat a legfrissebb fejleményekről pedig itt olvashatja.

Arról is beszámoltunk, hogy Pintér Sándor sajtótájékoztatót tartott az évtized áradásáról.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!