Súlyos baleset történt Késmárk közelében, három autó ütközött

baleset,Késmárk
A balesetben érintett összes személy megsérült
Fotó: Facebook / Paraméter
Vágólapra másolva!
A hírek szerint az egyik sofőr nem tartotta be a biztonságos követési távolságot, ennek következtében belerohant az előtte haladó járműbe, majd a szemközti sávba átvágódva frontálisan ütközött egy másik járművel.
Vágólapra másolva!

A Paraméter azt írja, hogy a rendőrség közlése szerint egy 40 éves sofőr nem tartotta be a biztonságos követési távolságot, ennek következtében belerohant az előtte haladó járműbe, majd a szemközti sávba átvágódva frontálisan ütközött egy másik autóval. 

Azt a járművet egy 34 éves férfi vezette, hárman utaztak vele. 

A balesetben érintett összes ember megsérült különböző mértékben, a helyszínre mentőhelikoptert is kellett riasztani. 

A rendőrség szerint csoda, hogy senki nem halt meg.

Amint arról korábban beszámoltunk, hatalmas baleset történt az M3-ason. Összeütközött egy kisbusz és két autó az M3-as autópályán Kerekharasztnál. Arról is írtunk, hogy az ismert magyar színésznő, Bogdányi Titanilla egy megrendítő bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, melyben kolléganője életéért fohászkodik. A Jóban Rosszban című sorozat színésznője súlyos autóbaleset áldozata lett, az életéért küzd. Tegnap Alsónémediben történt baleset, egy ötéves kisfiút újra kellett éleszteni. Korábban pedig Albertirsán gázoltak el egy biciklist.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!