Félt Magyar Pétertől a barátnője, részletesen beszél erről is - videó

Vágólapra másolva!
Kisgyereke előtt is üvöltözött Vogel Evelinnel a diszkópolitikus.
Vágólapra másolva!

Ahogy megírtuk, felkavaró őszinteséggel mesélt Magyar Péter személyiségéről, kapcsolatukról volt barátnője, Vogel Evelin az Indexnek. A megrázó interjúból kiderült, hogy Vogel fél a baloldali diszkópolitikustól, aki a kisgyereke előtt is ordítozott Vogellel. Elmondta például, hogy míg gyermeke az autóban ült, Magyar Péterrel a kocsi mellett összevesztek, és a férfi egyre agresszívabban viselkedett. 

Elkezdett velem úgy üvöltözni az utcán és közben közeledni felém, hogy – nem szeretném túldramatizálni a helyzetet, de – ott megijedtem, fenyegetve éreztem magam és féltem. És én nem szoktam annyira félni valójában, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az tényleg nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem, én akkor sírva is fakadtam, vagy csak később. Mindenesetre láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír.

Magyar Péterről ismert, hogy nagyon erőszakos a nőkkel, volt felesége, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter sírva beszélt erről egy megrázó interjúban.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!