Szánalmat és megvetést érzett az anya a 21 éves fia halálát okozó férfi láttán

sziréna jó méret
Képünk illusztráció!
Fotó: Pixabay
Vágólapra másolva!
Tagadta bűnösségét a debreceni autóbaleset okozásával vádolt Sz. Patrik, és nem fogadta el az ügyészi indítványban szereplő 2,5 éves szabadságvesztést az előkészítő tárgyaláson. A halott fiú édesanyja azt mondta: már gyűlöletet sem képes érezni.
Vágólapra másolva!

Mázló Attila 2023 januárjában találkozni ment a barátaival. Már éppen hazafelé tartott, amikor a debreceni, Vágóhíd utcai felüljárón belerohant egy luxusautó. A 21 éves férfi a helyszínen meghalt. A baleset okozásával a másik sofőrt, Sz. Patrikot vádolják. Az ügy előkészítő tárgyalásán a vádlott fekete nadrágban és fehér ingben jelent meg, az arcán nem látszott sem megrendültség, sem félelem.

"Mosolygott, aki a fiam halálát okozta" – mondta felháborodva Agócs Anna, Attila gyászoló édesanyja. "Napokig gondolkodtam, hogy egyáltalán elmenjek-e a tárgyalásra. Rettegtem ugyanis attól, hogyan fogom bírni. Végül úgy döntöttem, hogy erőt veszek magamon, hiszen ennyivel tartozom a gyermekemnek. 

Több mint másfél éve készültem erre a napra. Biztos voltam benne, hogy mérhetetlen gyűlöletet fogok érezni, de nem így lett, Hogy mi van a lelkemben? Egy szánalommal keveredett megvetés. Ez az ember éli a nagyon gazdag ficsúrok életét, akin az látszik, hogy az én tragédiám nem érinti meg – öntötte ki szívét a Ripostnak az anya.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!