Rekordot döntenek a migránsok általi bűncselekmények Németországban - videó

merénylő, solingen, migráns
Issa al-Hassan Karlsruhéban: a szíriai migráns állítólag több embert is megölt egy késsel Solingenben.
Fotó: Heiko Becker
Vágólapra másolva!
Bohár Dániel riporter készített egy videós összeállítást arról, hogy Németországban az állam legnépesebb tartományában 209 csoportos nemi erőszakot követtek el. Az újságíró ismertette, hogy a statisztikák szerint a letartóztatottak háromnegyede migráns hátterű.
Vágólapra másolva!

A videós összeállításban még több részletet árult el Bohár. Eszerint már a baloldal sem tagadhatja, hogy a nők elleni erőszak "virágzik". És az uniós vezetők nem azon dolgoznak, hogy ezt megállítsák, hanem azon, hogy még több migránst erőltessenek ránk. 

Ahogyan azt az Origo is megírta, nemrégiben Solingenben feltételezhetően iszlamista indíttatású támadást követtek el, mely politikai viták sorát váltotta ki. Az üggyel kapcsolatban egy 26 éves férfit vettek őrizetbe, aki három embert ölt meg késsel, illetve nyolc másikat megsebesített.

A solingeni támadás következményeként a német kormány a fegyvertartási szabályok további szigorítását helyezte kilátásba. Közben kiderült az is, hogy a német kormány óriási hibái miatt gyilkolhatott a muszlim terrorista. Ezóta újabb súlyos támadások történtek Németországban. Halálra késeltek egy anyát Berlinben, és folyamatosan késes támadások történnek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!