Till Tamás temetésére gyűjtenek szülei

Vágólapra másolva!
Baján gyűjtést indítottak Till Tamás temetésének költségeire, és az egész ország segítségét kérik. A szülők mindent megtettek, hogy megtalálják eltűnt fiukat, de közben súlyos egészségügyi és anyagi gondjaik lettek.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo több ízben beszámolt róla, Till Tamás 2000-ben indult el otthonról az egyik közeli vadasparkba, azonban a fiú soha többet nem ért haza. 24 évvel később, egy bajai tanyán megtalálták az elásott maradványait.

A napokban vették át Till Tamás szülei, azokat a rendőri dokumentumokat, amelyekben megkérdőjelezhetetlen bizonyítékok szerepelnek arról, hogy a 24 éve eltűnt fiú holttestét találták meg. Majd a fiú édesapja újabb részleteket mondott el fia meggyilkolásáról - videó.

Mindannyiunkat megdöbbentett, hogy egy olyan békés városban, mint Baja, előkerültek a 24 éve eltűnt Till Tamás földi maradványai 

– olvasható Baja város közösségi oldalán.

Tisztelt Bajai és Baja környéki Lakosság, és egész Magyarország! Mindannyiunkat megdöbbentett a hír, hogy egy ilyen...

Posted by Baja város on Tuesday, September 10, 2024

A Baja Városért és Egészségéért Közalapítvány gyűjtést szervez Till Tamás szüleinek megsegítésére, hogy méltóképpen búcsút vehessenek gyermeküktől, és a mindennapjaikban anyagi nehézségeiket enyhíteni tudják. 

- írja a Magyar Nemzet.

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!