Kocsis Máté: Miért van az, hogy a baloldal először mindig külföldre megy támogatásért?

Vágólapra másolva!
Az ember olykor elmereng azon, csendes magányban, hogy nekünk miért van hosszú-hosszú ideje olyan politikai ellenfelünk, miért vannak olyan politikai ellenfeleink, akik hogyha a magyar kormányzásra törnek, vagy a magyar kormányzás lehetőségét szeretnék megszerezni, akkor először külföldre mennek ezért - tette fel a kérdést z Országgyűlés plenáris ülésén elmondott felszólalásában a Fidesz frakcióvezetője.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté megjegyezte, hogy 

a politikai ellenfeleik csupán akkor járulnak a magyar emberekhez, hogyha megszerezték a támogatásokat a külföldi intézményektől, sajtótól és politikusoktól. 

A frakcióvezető megemlítette a beszédjében, hogy Manfred Weber, az Európai Néppárt vezetője és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnök asszonya egy ilyen beszélgetés alkalmával valószínűleg elmondják, hogy a brüsszeli politikához jobban igazodó kormányzást szeretnénk, azonban arról már nem tudunk semmit, hogy mindezekért mit kérne cserébe. 

Mit kérnek ilyenkor cserébe, mi az, amit egy külföldi tud mondani egy magyar politikusnak, hogy őt hatalomra segítse, mi az, amit cserébe ezért fizetni kell az országnak?

- tette fel a kérdést Kocsis Máté. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!