Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Teljes ellenőrzést akar a média felett Magyar Péter a Blikk szerint

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Magyar Péter egy hosszabb bejegyzést osztott meg a közösségi oldalán, amiben kritizálta az itthoni média jelentős részét. Az agresszív baloldali politikusnak nagyon nem tetszik, ha rosszat írnak róla, főleg, miután túl sokan írtak a részeg botrányáról, ezért teljesen átvenné a média feletti ellenőrzést.
Vágólapra másolva!

Teljesen értelmetlen bejegyzést tett közzé az agresszív-baloldali Magyar Péter a közösségi oldalán. Szerinte az utóbbi hetekben világossá vált, hogy "az úgynevezett „független sajtó” jelentős része is a hatalomgyár és a status quo fenntartásában érdekelt" - írta a Blikk. Magyar úgy magyarázkodik botrányos és agresszív viselkedése miatt, hogy azt állítja, a magukat oknyomozónak nevező portálok és újságírók is mindenféle forráskritika nélkül veszik át a legképtelenebb hazugságokat róla, miközben a valóság az, hogy azért ideges a baloldali politikus, mert túl sokan írtak a részeg botrányáról. 

Az agresszív baloldali politikusnak tehát nagyon nem tetszik, ha rosszat írnak róla, ezért teljesen átvenné a média feletti ellenőrzést.

A poszt apropóját a nemrégiben kirobbant botrány adta, amikor Magyar csütörtök este egy budapesti szórakozóhelyen részegen tombolt. Teljesen egyedülálló botrányt okozott az agresszív baloldali politikus azzal, hogy részegen egy civilt támadott meg egy budapesti szórakozóhelyen. A baloldali politikus nemcsak ütötte a férfit, de a telefonját is ellopta, majd a Dunába dobta. Magyar Péter minden határon túlment.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről