A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Kocsis Máté: Aki Pikóra szavaz, Gyurcsányra szavaz

Vágólapra másolva!
A Fidesz frakcióvezetője felidézte a kiszivárgott levelet, amelyben a párbeszédes alpolgármester a párttársainak, köztük V. Naszályi Mártának panaszkodott.
Vágólapra másolva!

Aki Pikóra szavaz, Gyurcsányra szavaz – ez derül ki Erőss Gábor alpolgármester szavaiból, aki szerint „Pikó András Gyurcsány védelme alatt álló momentumos politikus” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté.

„A Magyar Pétertől elájuló régi DK-elnök, Simon György hangfelvételt közöl az oldalán, melyen Erőss Gábor párbeszédes alpolgármester ismét belemar a momentumos Pikó Andrásba. Erőss szerint Pikó nem is civil (ahogy hazudja), hanem Gyurcsány bizalmi embere” – mutatott rá Kocsis Máté a bejegyzésében, amelyet úgy folytatott: 

„Mindeközben a másik alpolgármester, a szocialista Szili-Darók Ildikó külön elindul a választáson, mert neki is lesújtó véleménye van a kamuzós, dührohamos polgármesterről.  Nem is csoda, hogy lecsúszott a kerület, koszosak az utcák, romlott a közbiztonság, elviselhetetlen a hajléktalanhelyzet, és megsarcolják a lakosokat: Pikó csak Gyurcsányt szolgálja ki” 

idézte a Magyar Nemzet a Fidesz frakcióvezetőjét.

 

Húzódik egy ideje a balos csetepaté

A Fidesz frakcióvezetője felidézte a kiszivárgott levelet, amelyben a párbeszédes alpolgármester a párttársainak, köztük V. Naszályi Mártának azt írta:

„A helyi MSZP-vezető, Veres Gábor ki akar szakadni a közös frakcióból, és engem is vinne magával. A helyzet az, hogy Pikó nem áll a helyzet magaslatán. Jól kommunikál, de nem jó városvezető. Öntelt, autoriter, lobbanékony, ugyanakkor következetlen, befolyásolható, folyton rángatja a kormányt.”

Erőss arról is beszámolt, hogy polgármesteri és kabinetfőnöki alázások és dühkitörések vannak a hivatalban, a pénzügyesek pedig a bolondját járatják Pikóval, ezért az MSZP frusztrációja jogos. Azt is hozzátette, hogy szerinte Veres egy vállalhatatlan figura, aki a frakcióüléseken patkánynak és féregnek nevezi Pikót, ha nem érvényesül az akarata. 

Pikó miatt egyébként már több botrány is kirobbant, egy alkalommal az LMBTQ-propaganda miatt, de volt arra is példa, hogy szélsőbaloldali bűnözők verték szét a Fidesz józsefvárosi irodáját, nemrég pedig hazugságokat terjesztett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem bővítéséről.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!