A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Nem kapott cigit és alkoholt egy magyarbánhegyesi férfi, ezért felgyújtotta a dohányboltot

Vágólapra másolva!
Április elején, éjjel jelentette egy járókelő, hogy az egyik magyarbánhegyesi dohánybolt ég. A kiérkező rendőrök eloltották a tüzet, majd hamar kiderítették, hogy ki gyújtotta fel a trafikot. A gyújtogató a rendőröknek elmondta, hogy dühében locsolt benzint a dohányboltra, amiért nem jutott alkoholhoz és cigihez. Sőt még dühösebb lett, mikor megtudta, hogy a palackban amit magával vitt, nem alkohol, hanem benzin van.
Vágólapra másolva!

Tűz volt április 30-án egy magyarbánhegyesi dohányboltnál. Éjszaka háromnegyed 3-kor jelentette egy arra járó férfi, hogy ég a dohánybolt ajtaja. A helyszínre először e rendőrök érkeztek, akik egy palack vízzel eloltották a tüzet, majd még aznap kiderítették, hogy mitől gyulladt ki a műanyag ajtó.

 Egy férfi locsolt rá benzint, majd egy gyufával megnyújtotta azt. 

A gyújtogatót másnap, kora este kihallgatták, ahol nem tagadta a tettét. Sőt még azt is elmondta a rendőröknek, hogy mérgében gyújtotta fel a dohányboltot, amiért aznap nem tudott alkoholt és cigit venni magának. Emiatt este úgy indult el otthonról, hogy ha valakivel találkozik, akkor kér tőle egy cigarettát. A férfi egy palackot is vitt magával, amiről azt gondolta, hogy útközben megissza. Azonban kibontás után jött csak rá, hogy az üvegben valójában benzin van. 

Mivel a férfi nem találkozott senkivel, sőt még alkoholt sem tudott inni, ezért dühös lett és gyújtogatni kezdett, amivel a dohánybolt üzemeletetőjének több száz ezer forintos kárt okozott. 

A rendőrség a gyújtogató férfit rongálással gyanúsítja és vádemelést javasol ellene. 

DÜHÉBEN GYÚJTOGATOTT, MÉG AZNAP ELFOGTÁK
Fotó: Police.hu

Ahogy azt korábban megírtuk, egy bábolnai férfi pedig ismerősét akarta felgyújtani, megromlott a kapcsolata egy ismerős családdal, még azzal is fenyegetőzött, hogy megöli őket. Szeptember 14-én hajnalban, részegen elment a házukhoz, ahol a nyitott ablakon lévő szakadt szúnyoghálón keresztül benzint locsolt a szobába. Abban a szobában többen is félálomban pihentek. Ezek után odament a bejárathoz, majd az ajtó alatti résen benzint öntött be a konyhába.

Az ismerősök megérezték a benzinszagot és meglátták a férfit az ablak előtt. Ekkor az egyikük hívta a rendőrséget, a másik pedig vizet öntött a benzinre, majd felébresztette az apját. A férfi később bement a házba, leült és többször elmondta, hogy "felgyújtja az egész házat", majd elment onnan.

Egy negyvenes éveiben járó férfi egy céget vezetett feleségével. A párnak több alkalmazottja is volt és egyikükről a férfi azt gondolta, hogy vele csalja a felesége. Ezért mindkettőjüket behívta az irodájába, de a nő és a munkás is tagadta a viszonyt. Ekkor a férfi dühös lett és haza küldte az alkalmazottját, majd néhány perc múlva lelocsolta benzinnel és fel akarta gyújtani. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!