A Fidesz nem tűri az erőszakot, Magyar Péter a brüsszeli mentelmi joga mögé bújik

magyarpéter, szex, botrány
Bele-belelendült a táncba...
Vágólapra másolva!
A Fideszben világos szabályok és értékek vannak, aki ezeket megsérti, nem lehet a közösségünk tagja - így reagált a párt Győrffy Balázs tettére. Győrffy Balázs Facebook-oldalán arról számolt be, hogy éjjel ittasan tettlegességig fajuló vitába keveredett egy nővel, emiatt lemondott minden pozíciójáról - így az EP-képviselőségről is -, és kilépett a Fideszből. Emlékezetes, hogy a többször erőszakosan fellépő, nőket zaklató és bántalmazó Magyar Péter semmilyen felelősséget nem vállalt tetteiért, ehelyett brüsszeli mentelmi joga mögé bújik.
Vágólapra másolva!

"A Fideszben világos szabályok és értékek vannak, aki ezeket megsérti, nem lehet a közösségünk tagja!

Győrffy Balázs EP-képviselő a múlt éjjel ittas állapotban vitába keveredett egy hölggyel, és a vita tettlegességig fajult.

Győrffy Balázs viselkedésére nincs mentség, aki ilyen vállalhatatlanul és elfogadhatatlanul cselekszik, annak azonnal távoznia kell a közösségünkből.

Nem tűrjük az erőszakot, pláne nem a nőkkel szemben! Aki az értékeinkkel és a szabályainkkal szembe megy, annak nincs helye a közösségünkben." - áll a Fidesz közleményében.

Győrffy Balázs EP-képviselő korábban közösségi oldalán jelezte, hogy elbukott, és ezért minden felelősséget, következményt vállal. Elfogadhatatlan amit tett, és bocsánatot kér. Ezért minden közéleti pozícióról lemond, így az EP-képviselői mandátumról és a Nemzeti Agrárkamara elnöki tisztéről is, a Fideszből pedig kilép.

A teljes posztot itt olvashatja:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!