A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Buli és nők: Magyar Péter továbbra is párkeresésre használja a politikát

magyarpéter, buli, csajozás
Magyar Péter az ukrán alvilág szórakozóhelyén szedi fel a nőket.
Fotó: Ripost
Vágólapra másolva!
A baloldali politikus most arra buzdítja híveit, írjanak rá, és lehet, hogy elmegy velük randizni.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter rövid kérdezz-felelek videót tett közzé az Instagram-oldalán, amelyből kiderült:

egyszerre három palacsintát dobál a levegőben, havi egyszer jár a XII. kerületi MOM-parkban lévő konditerembe, és hogy elmenne randizni a neki üzenetet író rajongóval

– írja a Magyar Nemzet.

 

Ismert: a politikus nem sokkal a június 9-i választást követően szakított barátnőjével, azóta pedig többször is burkoltan a saját rajongói közül igyekezett megtalálni következő párját, a jelek szerint sikertelenül.

A pártvezér azonban nem csak a virtuális térben próbálkozik: a lap korábban arról írt, hogy

Magyar Péter  látványos, „beizzított” tánccal igyekezett közelebb kerülni egy hölgyhöz saját politikai partiján.

 

Magyar Péter arra buzdítja híveit, írjanak rá, és lehet elmegy velük randizni

Kiskorúakra veszélyes szexpartnerkereső oldalon regisztrált Magyar


Mint arról az Origo korábban beszámolt, Magyar Péter is regisztrált arra a szexpartnerkereső oldalra, amely ellen egyre több aggály merül fel. A HVG számolt be néhány éve arról, hogy a kiskorúak miatt szállt rá a Tinderre a brit kormány. A baloldali lap a Sunday Times közérdekű adatigénylésre hivatkozva azt írta: Nagy-Britanniában 2015 óta nem kevesebb mint 30 kiskorút erőszakoltak meg, akik egyébként nem valós életkorukat adták meg a társkeresőkön. További 60 alkalommal elcsábították vagy szexuálisan kihasználták őket. A legfiatalabb áldozat nyolcesztendős volt - írta a tuzfalcsoport.blogstar.hu.

A Tinder kapcsán az NLC.hu ad egyértelmű képet - "A legrapidabb (szex)partnerkereső alkalmazás a mobilodon, ami igazán felpörgeti az életedet és napjaidat." Mint írják: "Akárhogy is csűrjük-csavarjuk, a Tinder a szexpartnert keresőknek kedvez elsősorban, hiszen itt nem térképezi fel senki a csodálatos belső értékeinket első körben." Az elmúlt időszakban arról is lehetett olvasni, hogy megszaporodtak az ún. Sugardaddyk és Sugarbabe-k a Tinderen, amely azt jelenti, hogy párkeresés és a pénzügyi tranzakciók, a kitartottság kezd elterjedni a platformon.

Mint arról Bohár Dániel videójából is értesülhettünk, Magyar Péter is regisztrált az említett felületen.

A képek tanúsága szerint Magyar élvezi a luxuséletet, "finom borok és pezsgők" azok a hívószavak, amelyekre lecsaphattak a szingli hölgyek, amíg Magyar aktív volt a társkeresőben.

 


A Pew Research Center által készített "Internet & American Life Project" szerint az online randizók 54 százaléka "súlyosan félrevezető" információkat a profiljában. Hamis fotókat használnak, hamis személyes adatokat osztanak meg, és hazudnak az életkorukról.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!