A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lelőtte a szüleit, majd feladta magát a rendőröknek egy férfi

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy alabamai férfit szombaton, miután felhívta a segélyhívót és azt mondta a telefonba, hogy lelőtte a szüleit.
Vágólapra másolva!

A Calhoun megyei seriff helyettesei érkeztek ki a helyszínre, ahol Randall Fergusont holtan találták meg bent a házban, Debbie Fergusont pedig súlyos sérülésekkel a hátsó verandán.

A nőt kórházba szállították, de ott belehalt sérüléseibe.

A rendőrök letartóztatták a 35 éves Tyler Fergusont, és kétrendbeli gyilkossággal vádolják. A Calhoun megyei börtönben tartják fogva, amíg a rendőrök folytatják a nyomozást - írta a Crimeonline.

Hátborzongató látvány fogadta a rendőröket egy essexi lakásban a múlt hónapban: egy idős házaspár oszló maradványait találták meg, akiket már évek óta eltűntként kerestek. Mint kiderült, saját lányuk végzett velük még 2019-ben.

Arról is írtunk, hogy egy 37 éves férfi meggyilkolta az anyját és az apját az újpesti otthonukban. A rendőrök pénteken délelőtt találták meg a holttesteket a házban, a gyilkost 1 órán belül elfogták.

A spanyol rendőrség letartóztatott egy 15 éves fiút, aki agyonlőtte szüleit és testvérét, miután rossz iskolai jegyei miatt eltiltották az internet használatától. 

A gyilkosság után még további három napot élt együtt a családi házban a holttestekkel.

Először az anyjával végzett, majd az apját is lelőtte egy kamasz lány Kansasben is. Daejona Holmes rendszeresen nézett olyan filmeket az interneten, amelyekben gyerekek a saját szüleikkel végeznek változatos módszerekkel. Olyan zenéket is hallgatott, amik arról szóltak, hogy holtan akarja látni az apját.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!