Kovács Zoltán: Köszönjük mindenkinek a türelmet és kitartást!

Augusztus 20-i Tűzijáték
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Köszönjük mindenkinek a türelmet és kitartást! Köszönjük, hogy az időjárás viszontagságai ellenére is ilyen sokan tekintették meg a tűzijátékot! - írta Kovács Zoltán, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

Tájékoztatása szerint az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs biztonsági megfontolásból hozott felelős döntését követően a 22 órakor kezdődő tűzijáték rendben lezajlott. Az operatív törzs a szituációt folyamatosan figyelemmel kísérte, a meghozott döntésekről a közönséget folyamatosan és haladéktalanul tájékoztatta.

A nap folyamán beérkezett információk alapján kijelenthető, hogy a keddi Szent István-napi rendezvények rendben zajlottak, és komolyabb fennakadás nélkül véget értek. 

Az eső által okozott kellemetlenségek és késedelem ellenére rendkívüli esemény nem történt.

A rendőrség kedd 23 óráig országosan 324 rendezvény békés lebonyolítását biztosította - ismertette az operatív törzs vezetője. A budapesti központi eseményeket kiemelten nagy érdeklődés övezte, a programokon nap közben és a tűzijáték alatt is több százezren vettek részt.

Köszönjük a lebonyolításért felelős szervezőknek, a rendvédelmi szerveknek, az állami közreműködőknek és szervezeteknek, minden fellépőnek, kiállítónak, valamint a több százezer látogatónak, hogy hozzájárultak az idei Szent István-napi programsorozat biztonságos és sikeres lebonyolításához

 - írta. Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs ezzel befejezte munkáját - közölte Kovács Zoltán.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!