Két vonatgázolás is történt hétfő reggel

Vágólapra másolva!
Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon és a Budapest-Vác-Szob vonalon is.
Vágólapra másolva!

Elgázolt egy embert a Kassáról Hatvanba tartó Hernád InterCity Mezőkövesdnél, ezért jelentősen késnek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon - közölte a Mávinform hétfő reggel.

A helyszínelés ideje alatt - várhatóan 11 óráig - egy vágányon szünetel a forgalom Mezőkeresztes-Mezőnyárád és Mezőkövesd között.

A Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon 20-30, esetenként 30-40 perccel hosszabb menetidőkre lehet számítani. A tájékoztatás szerint a gázolás miatt Mezőkövesd felsőn mindkét irányban az A vágánynál állnak meg a vonatok.

A gázolásban érintett IC utasait a Katasztrófavédelem munkatársai segítségével szállítják át a Miskolcról továbbinduló Tokaj InterCityre, amely megáll Mezőkövesd és Szihalom megállóhelyen is.

Az átszállítás miatt várhatóan 9:05-től 9:40-ig a két állomás között nem közlekedhetnek a vonatok, az érintett járatok várakoznak.

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Vác-Szob vonalon is

Elgázolt egy embert a Nyugati pályaudvarról Vácra tartó S70-es vonat Felsőgödnél, ezért késnek a vonatok a Budapest-Vác-Szob vonalon - közölte a Mávinform.

A helyszínelés ideje alatt - várhatóan délig - egy vágányon szünetel a forgalom Göd és Vác között. A Budapest-Vác-Szob vonalon 10-20, esetenként 20-30 perccel nőhet a menetidő.

❗A Nyugati pályaudvarról Vácra 8:15-kor elindult S70-es vonat (2452) elgázolt egy embert Felsőgödnél. A helyszínelés...

Posted by MÁVINFORM on Monday, August 26, 2024

A gázolás miatt több forgalmi változás is lesz: 

  • a Z70-es vonatok Budapest és Vác között S70-es vonatként közlekednek, 
  • továbbá Felsőgödön, Sződ-Sződligeten és Vác-Alsóvárosnál mindkét irányban az 1. vágányon állnak meg.

Pár napja elgázolt egy embert a vonat Gárdonyban is, a vonaton csaknem négyszázan utaztak. Arról is írtunk, hogy halálra gázolt egy embert a vonat Balatonszemesen.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!