Magyar Péter már nem gondolja, hogy hazudik a kormány az árvízvédelemmel kapcsolatban

Magyarpéter
Vágólapra másolva!
Önmagát is felülbírálta Magyar Péter, aki egy péntek reggeli Facebook-posztjában az árvízvédelemben részt vevő önkéntesek száma kapcsán előbb azt írta, hogy „megint hazudik a kormány”, majd többszöri módosítás után végül ezt a kijelentést törölte a bejegyzéséből. Egyes baloldali sajtótermékek azonban átvették a Magyar posztját, és a módosítás után sem javították a kormány hazugságára vonatkozó részt.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter péntek reggel is folytatta az árvízhelyzettel kapcsolatos hergelését. A baloldali politikus 9.12-kor rakott ki egy bejegyzést, amelyben azt írta, hogy: „A kormány megint hazudik. Orbán Viktor ma reggel azt állította, hogy csak 2753 önkéntes dolgozik az árvízi védekezésen, miközben csak a Tisza Párt ennél több civil munkáját koordinálja” - írta a Magyar Nemzet.

Egy perccel később módosította a bejegyzését, de ekkor még csak egy képet távolított el. 9.18-kor már harmadjára módosította a bejegyzést, de látszólag semmi érdemit nem javított benne. A negyedik módosításnál, 9.24-kor azonban már törölte azt a részt, hogy „a kormány megint hazudik”. Végül 9.25-kor ötödik alkalommal is módosította a bejegyzést, de látható módosítást nem lehet észrevenni. 

A bejegyzés módosításait a poszt szerkesztési előzményeinél lehet megtekinteni

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!