Szavazzunk, hogy idén is az Advent Bazilika legyen Európa legjobb karácsonyi vására!

Vágólapra másolva!
Szeretetben, biztonságban – november 19-én megnyílt az Advent Bazilika Budapest szívében, a Szent István téren. 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya, kézműves és gasztronómia kiállítók várják az ünnepelni vágyó látogatókat. A rendezvény idén újra versenybe száll az Európa legjobb karácsonyi vására online szavazáson. A szervezők mindenkit voksolásra buzdítanak, hogy 2019 után másodszor is magyaroké legyen a kitüntető cím.
Vágólapra másolva!

Forrás: KOD Média

Az Advent Bazilika a 2019-es első helyezés után idén duplázhat az Európa legjobb karácsonyi vására versenyen. November 29. és december 10. között zajlik az ünnepi rendezvények nemzetközi megmérettetése, ahol a közönség online felületen leadott szavazatai alapján dől el, mely vásár nyeri el a kitüntető címet. A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy akár minden nap adja le voksát az Advent Bazilikára: https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets hogy újra Magyarországé legyen az elismerés.

Forrás: Origo

Az Advent Bazilika idén teljes pompájában fogadja az ünnepelni vágyókat. A vásár központi részébe védettségi igazolvány ellenőrzése után lehet belépni, itt kapott helyet a gyönyörűen feldíszített, monumentális karácsonyfa, a rendezvény különleges szelfipontja és itt várja a gyerekeket az ingyenesen igénybe vehető korcsolyapálya is. A vásáron közel 100 hazai kiállító - kézműves és gasztronómiai árus - kínálja portékáját. Különleges színfoltja a rendezvénynek a kiállítók házainak külső oldalán elhelyezett, a Fortepannal közösen megvalósított „Advent Anno” című fotókiállítás amelyet, korlátozás nélkül, mindenki megtekinthet.

Szavazzunk, hogy idén is az Advent Bazilika legyen Európa legjobb karácsonyi vására!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!