A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Linkajánló

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

http://www.diabetes.org/home.jsp
Az Amerikai Diabétesz Társaság honlapja, ahol a cukorbetegséggel kapcsolatos híreket, illetve kutatási eredményeket olvashatunk. Táplálkozási tanácsadás, a testsúlycsökkentéshez szükséges fizikai aktivitás, valamint a cukorbetegség megelőzése is megtalálható a honlapon. Saját, személyre szóló kockázatbecslésre vonatkozó kérdőív kitöltésére is lehetőség van. (angol)

http://www.diabetes.com/
A 2-es típusú cukorbetegség kialakulásáról és kezelési módjairól olvashatunk és nézhetünk animációkat. (angol)

http://www.diabet.hu/
A Magyar Diabétesz Társaság honlapja, ahol a szakmai információk mellett hasznos tudnvalókat találunk cukorbetegeknek, hozzátartozóknak és érdeklődőnek. (magyar)

http://www.diabetesnews.com/
A cukorbetegséggel kapcsolatos napi, ismeretterjesztő hírek. (angol)

http://diabetes.niddk.nih.gov/dm/pubs/statistics/index.htm
A cukorbetegséggel kapcsolatos statisztikai adatok az USA lakosságának különböző populációiban és korosztályaiban. (angol)

http://www.wrongdiagnosis.com/d/diabetes/stats-country.htm
A cukorbetegek számának prevalenciája és incidenciája a világ országaiban. (angol)

http://www.kfki.hu/chemonet/TermVil/kulonsz/k001/halmos.html
A Természet Világa különszámában megjelent cikk a cukorbetegség tünetegyütteséről. (magyar)

http://www.eatlas.idf.org/
A Nemzetközi Diabétesz Szövetség honlapja, ahol a cukorbetegség típusairól, kezelési költségeiről és megelőzési lehetőségeiről olvashatunk. (angol)

http://www.cukorbetegekert.hu/
A Diabetológia és Anyagcsere Alapítvány honlapja, ahol az alapítvány adatai és tevékenysége mellett különféle a cukorbetegséghez és anyagcserezavarokhoz kapcsolódó cikkeket olvashatunk. (magyar)

http://www.cbe.hu/
A Cukorbetegek Budapesti Egyesületének honlapja, ahol a klubnapokról, az egyesület által szervezett eseményekről, a cukorbetegeknek ajánlott receptekről, valamint az egyesület által nyújtott szolgáltatásokról olvashatunk. (magyar)

http://www.egycseppfigyelem.hu
Az Erős Antónia által létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítvány honlapja - az alapítvány a cukorbetegség korai felismeréséért küzd, ezért indították el tavaly a gyógyszerészekkel a patikai vércukormérő programot, vércukorszint méréseket tartanak különböző rendezvényeken és iskolákban, valamint felvilágosító kampányokat folytatnak a médiában a betegségről és annak súlyos szövődményeiről (magyar)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!