Ajándékötletek férfiaknak nőktől

ajándék karácsony
Couple kissing by Christmas tree
Vágólapra másolva!
Egy felejthetetlen karácsonyi ajándékkal lepné meg a férjét, barátját, de leragadt a rendkívül unalmas ezredik vicces bögrénél, gravírozott tollnál, nyakkendőnél vagy zokninál? Mondunk ennél jobbat.
Vágólapra másolva!

Amikor tanácstalanok vagyunk, általában két irányba tudunk elindulni: vagy választunk valami vicces, ámde teljesen haszontalan ajándékot, vagy veszünk valami nagyon drága dolgot. Az első lépés azt végiggondolni, hogy milyen típus szívünk választottja. A kézzel fogható dolgokért rajong, a kalandokért, vagy inkább a velünk töltött idő a legfontosabb számára? Miközben töri a fejét, mi néhány tippel segítünk, hogy megkönnyítsük a választást.

Felnőttbőrbe bújt gyerekeknek

A legtöbb férfi rajong a legújabb kütyükért. Csak a pénztárcánk szabhat például határt annak, hogy az egyre szuperebb drónok közül melyiket válasszuk. Vannak már egészen pici, de tökéletesen működő, kamerával ellátott quadrokopterek, a legújabbak pedig az úgynevezett FPV-s drónok, melyekhez olyan kijelző tartozik, amin élőben nyomon követhetjük, amit a szerkezet kamerája fentről, repülés közben lát. Ha nem akarjuk, hogy az esetleg a tilosban drónozó párunkat elvigye a rendőr, van egy másik újdonság is: a repülő giroszkóp, amit akár 200 méterre is el lehet dobni. Ezen persze nincs kamera, de legalább a kedvese kénytelen lesz elmenni önnel kirándulni egy jókora rétre, és akkor már megvan a közös program és a testmozgás is.

Felnőttbőrbe bújt gyerekeknek Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Jan Woitas

Kalandoroknak

Számtalan élményajándék közül választhatunk manapság, és ezekért még a boltokban kígyózó sorokat sem kell végigállnunk, hisz a többség neten megrendelhető. Ha autómániás a párunk, vehetünk például ajándékutalványt egy raliautózásra, de vihetjük driftelni is. Az igazi vagányokat meglephetjük hőlégballonozással, ejtőernyős ugrással vagy sárkányrepüléssel, illetve a legújabb őrülettel, a szabadesés-szimulátorral.

Kalandoroknak Forrás: 123RF

Biztonsági játékosoknak

Ha az isteni szikra még mindig nem jött meg, és túl merész ajándékot sem mer választani, akkor biztosan nem lő majd mellé egy ajándékkártyával: ajándékozhat koncertjegyet, mozi- vagy színházbérletet, sportosabbaknak konditerem-, uszoda- vagy szaunabérletet, vásárlási vagy könyvutalványt, de készíthet esetleg saját kuponokat is, amit önnél válthat be a párja. Ezekre pedig bármit írhat...

Végre együtt!

Ha év közben kevesebb idő jut kettejükre, akkor itt az alkalom, hogy elrabolja a párját pár meghitt órára vagy napra. Mehetnek együtt főzőtanfolyamra, masszázsra vagy élményfürdőbe, eltölthetnek pár romantikus napot egy szállodában. Persze, ez utóbbi esetén időben gondolkodjon el a helyszínen, a legjobb helyekre jóval előre kell foglalni, ha az ünnepi időszakra időzítik a kiruccanást. Az ünnepi zsúfoltságot elkerülheti, ha karácsonykor, a fa alatt még csak a szállásfoglalásról szóló visszaigazolás hever egy szép kicsi csomagban, de a foglalás csak jövő év elejére szól.

Végre együtt! Forrás: Science Photo Library/CAIA IMAGE/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Caia Image/Science Photo Library
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!