A Westlife "ötös találata" <br/>

Vágólapra másolva!
A Westlife ír fiúzenekar bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe azzal, hogy mind az öt eddig megjelent kislemezük a brit slágerlista első helyén nyitott. Ezzel túlszárnyalták honfitársaik, a B*witched lányzenekar "négyből négy"-es tavalyi rekordját.
Vágólapra másolva!

Az április 2-ára keltezett brit slágerlistát a Westlife vezeti a Fool Again című dallal. Az ír ötösfogat legújabb kislemeze nemcsak a Spice Girl Mel C legutóbbi szóló felvételét szorította le az élről - ami már önmagában is szép teljesítmény -, de rekordot is döntött: a brit slágerlista 47 éves történetében az ír fiúzenekar az első, amelynek öt kislemeze zsinórban a csúcson landolt. Az eddigi "csúcstartó" a szintén ír B*witched volt; a lányok négy egymást követő number one-t könyvelhetnek el maguknak.

A Ronan Keating, a Boyzone vezetője által felfedezett és menedzselt Westlife Swear It Again című bemutatkozó kislemeze 1999. május 1-jén ugrott a brit slágerlista élére, ami a zenekarnak eddig példátlan módon mindössze 49 héten belül még további négy alkalommal sikerült; Elvisnek például ehhez 53 hét kellett 1960. és 1961. között. A Westlife tehát amellett, hogy bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe, bebizonyította, hogy megbízható és állhatatos "slágergyáros" csapat.

"Olyan ez, akár egy megvalósult álom" - nyilatkozta Kian Egan, a Westlife egyik énekese, miután értesült a rekordról, amelynek híre reményeik szerint eljut Amerikába is, ahová szeretnének betörni. Ebben az is segítségükre lehet az a Mariah Careyvel közös dal is, amit valamikor az elkövetkező hónapok során terveznek lemezre venni.

Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!