A Bond-lányok elhegedülik a 007-es ügynök nótáját

Vágólapra másolva!
A Bond nevű női vonósnégyes felkérést kapott, hogy elkészítse a következő James Bond-film kísérőzenéjét. A lányok nagy rajongói a 007-es ügynöknek, így örömmel vállalják a feladatot.
Vágólapra másolva!

A Bond tagjai egy ausztrál lapnak elmondták, hogy ők "komoly zenészek", ezért nem foglalkoznak filmzeneírással, de ennek a felkérésnek nem tudtak ellenállni. "Mindannyian láttuk az összes James Bond-filmet" - állítják a Bond-lányok, akik következő klipjükhöz szeretnék megnyerni minden Bondok legjobbikát, Sir Sean Conneryt.

A "klasszikus zene Spice Girlsének" is nevezett Bond - a név egyébként nem a mozi történetének legismertebb kémfigurájára utal, hanem a szó eredeti jelentésére, ami "kötelék" - a szingapúri Vanessa Mae-hez hasonlóan a klasszikus zenét vegyíti modern dance hangzásokkal. A négy lány - az ausztrál Haylie Ecker (elsőhegedű) és Tania Davis (brácsa), a walesi Eos Chater (elsőhegedű), valamint az angliai Gay-Yee Westerhoff (cselló) - tavaly októberben megjelent Born című bemutatkozó albuma túlságosan populáris hangzása miatt a brit klasszikus zenei slágerlistát összeállító és felügyelő szervezet indexére került. A Bond tagjait ez nem túlságosan izgatja, mivel alapvető célkitűzésük pont a zenei műfajhatárok közötti átjárás megteremtése.

Ennek eredményét a Bond-lányok november 6-án Budapesten is bemutatják.

Ajánlat:

Bond

James Bond

Korábban:

Mégis Brosnan marad a 007-es ügynök

Skodát reklámoz a leghíresebb James Bond

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről