A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Whitney megtorpedózta Carey szerződését

Vágólapra másolva!
A hírek szerint Whitney Houston meg akarta akadályozni, hogy Mariah Carey az ő kiadójával, az Arista Recordsszal kössön megállapodást lemeze megjelentetéséről.
Vágólapra másolva!

Mariah Carey, aki szerdán 28 millió dollárt kapott a szerződést vele felbontó EMI-tól, találkozott az Arista vezetőjével, Antonio La Reiddel, hogy egy esetleges megállapodásról tárgyaljon vele. Úgy hírlik azonban, hogy Whitney Houston - aki maga is szerződésben áll az Aristával - nagyon mérges lett, amikor értesült a találkozóról.

A New York Post azt állítja, hogy Whitney megkérte az embereit: hívják fel a kiadót és kérdezzék meg, hogy mi folyik a háta mögött. Whitney és Mariah között néhány éve elmérgesedett a viszony, és az újság szerint Whitney nem bírná ki, ha veszélybe kerülne primadonna szerepe a kiadónál.

A találgatások hatására Laura Swanson, az Arista képviselője egy sajtóközleményben úgy nyilatkozott, hogy "az Arista Records sem most, sem a jövőben nem szándékozik Mariah-val leszerződni".

A Whitney Houstont képviselő Nancy Seltzer csütörtökön cáfolta, hogy az énekesnő meg akarta volna akadályozni Carey leszerződtetését: "Valaki Houston cégéből pusztán kíváncsiságból betelefonált, hogy igaz-e a hír, miszerint Carey az Aristához szerződik. Houston erről az egészről semmit sem tudott, és bizonyára örülne bárminek, ami Careynek javára szolgál."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!