A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Britney Spears és ami még visszavan

Vágólapra másolva!
Marc Sedaka víziójában Britney Spearst láthatjuk 50 évesen, elfeledetten, a szánalmas amerikai kispolgár szerepében.
Vágólapra másolva!

A Britney 2032 című, 4 perces filmjében a sztárt egy igencsak élemedett korú színésznő alakítja. A jelenetek egy nagyáruház csarnokában játszódnak, ahol az éppen ötvenéves, rég elfeledett Britney Oops! I’m Still Alive című könyvét dedikálja.

Az idősebb Britney még mindig a Hit Me Baby One More Time-ból megismert copfot, pompomot és angol iskoláskislány ruháját hordja, mosolya még mindig élveteg, és láthatólag nem nagyon vesz tudomást az idők elmúltáról.

A 30 évvel későbbi Britney a lemezbolt leárazott lemezei közt turkál, s mikor rátalál régi albumára, azt rakja a sor elejére.

Egy rajongó "Oda vagyok a Genie In The Bottle-ért" - felkiáltással üdvözli az imádott sztárt, egy kopaszodó és láthatóan zavarodott férfi a tini Britneyről készült, teljesen megkopott fotót tartogat tárcájában.

Britney összefut a boltban Justin Timberlake-kel is, aki eléggé elhízott, szőke, göndör hajú, iszonyatosan lepukkant batikolt pólóban és kantáros nadrágban feszít, arca agyonbarnítva.

A pár a Warner Brothers honlapján látható rövidfilm végén kéz a kézben sétál, hihetetlenül magvas és egyedi problémát feszegetve: Mi van manapság a fiatalokkal? Egyszerűen nem értékelik a jó zenét.

Korábban:

Britney filmjéből kivágták az óvszer-jelenetet
Britneyék önarcképes vécéülőkét vásároltak

Önnek is meglehetne:
Britney albumai

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!