Vágólapra másolva!
A sokak által álompárnak titulált Britney Spears-Justin Timberlake kettős három éves kapcsolat után állítólag azért szakított, mert az 'N Sync együttes tagja már nem érte be a popénekesnővel. A szabadságot élvező Justin most kárpótolja önmagát "az elvesztegetett évekért" és barátaival folyamatosan mindenre kapható lányokkal bulizik.
Vágólapra másolva!

A hírek szerint Britney Spears mindent megtesz, hogy folytatódjék románca Justin Timberlake-kel, ám a szabadságát rendkívüli módon élvező énekes kibékülés helyett szebbnél szebb lányokkal bulizik. Justin az együttes többi tagjával a közelmúltban például Las Vegasban szórakozott, és egy nap alatt 200 ezer dollárt tapsolt el.

A fergeteges partikon Justin egyáltalán nem hiányolja Britneyt. "Valaki mindig van nálam" - mondta Justin a Star magazinnak, amikor egy kaszinóban arról kérdezték hiányzik-e neki a popénekesnő. Justin egy másik alkalommal egy koncert után bombanők társaságában 100 dollárosokat dobált az égbe, és azt üvöltötte: "Isten áldja Amerikát". Másnap a fiúkkal megbeszélték, ki mire jutott. "Reggel JC azzal kérkedett, hogy három lányt is ágyba vitt. Justin csak nevetett és közölte, ő eggyel jobb volt" - nyilatkozta Justin egyik ismerőse.

Korábban:
Britney filmje remekül debütált
Justin is cáfolja, hogy szakított Britneyvel

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Britney albumaival!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről