Vágólapra másolva!
Liam Gallagher is vendégszerepel a Prodigy készülő új albumán.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban az [origo] is beszámolt, a Prodigy élőbb, rockosabb hangzásra vágyott, az azonban sejthető sem volt, hogy ennyire. Persze a két Liam együttműködése majdhogynem egyértelmű, hiszen az Appleton nővérek révén - Gallagher Nicole-lal, Howlett Natalie-val él együtt - jól ismerik egymást.

A közös szám hírét Gallagher is megerősítette: "Készítettem valamit a Prodigyvel, és lehet, hogy meg is jelenik. Egy dal, amit együtt írtunk, s Liam megkért, hogy énekeljem fel én. Tetszett a szám, és az is, hogy senki sem mondta meg, hogyan kell énekelnem. Rühellem a dance-dolgokat, de ez egy igazán jó kis rockszám. Minden rendben van vele."

Az egyelőre cím nélküli szám megjelenik kislemez formájában is, és természetesen a Always Outnumbered, Never Outgunned albumon is.

Gallagher nemrégiben felénekelt egy számot a Death In Vegasnak is. Amikor azonban a Sun újságírója arról kérdezte, nem akar-e esetleg egy dalt az All Saintes Nicole-lal is közösen, kategorikus nem volt a válasz: "Soha. Tiszta idiótának néznének, ha vele énekelnék duót."


Korábban:
Prodigy: a nagy visszatérés
Nyomoznak az Oasis album kijutása ügyében
Natalie Appleton terhes

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
A Prodigy és az Oasis albumaival

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről