Feleséget szöktetett a Bowie-imitátor

Vágólapra másolva!
A legendás David Bowie mindent megtesz, hogy ne maradjon ki a show-biznisz híreiből, s úgy tűnik segítői is akadnak ebben. A zenei kaméleonként emlegetett énekes jelenleg Európában tartózkodik, miután az a hír kelt szárnyra, hogy elcsábította egy filmproducer feleségét majd elröppent Hawaii-ra.
Vágólapra másolva!

A bűncselekményt valójában egy Bowie-hasonmás követte el, aki egészen addig elment, hogy atropint csepegtetett a szemébe, hogy a bal pupillája nagyobb legyen a jobbnál - pont mint Bowie-é.

Bowie valójában nagyon is szórakoztatónak találta az esetet. Mint elmondta: "A fickó megfelelő frizurával és bájmosollyal felfegyverkezve rávette a producer feleségét, hogy lépjen le vele, na meg a szegény férj 200 ezer dollárjával.

Azután persze jöttek a "Bowie lelépett a producer feleségével" típusú hírek. Egyik újságíró ismerősöm gyanút fogott és felhívott Svájcban, hogy megtudakolja, voltam-e Hawaii-n egyeltalán. Pár nap múlva már le is tartóztatták a kölyköt. A legjobb az egészben az volt, amikor elmondta a bíróságon, hogy egyik cellatársától vette az ötletet még fiatalkorú elítéltként, aki annak idején Jimi Hendrix-hasonmás volt."


Korábban:
Kórházba szállították Bowie-t
Klasszikusok keresték a legtöbbet tavaly

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
David Bowie albumaival !

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről