A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Britneyt leszidta a mamája

Vágólapra másolva!
Britney ismét tisztázni próbálta, hogy miért szakította félbe mexikói koncertjét, egyúttal magyarázatot kívánt adni a paparazzókkal szembeni, sokat emlegetett ellenszenves viselkedésére.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI Britney kisebb botrányt kavart július végi Mexico Cityben tartott fellépésén, ahol néhány dal után hirtelen félbeszakította az előadást, amivel érthető felháborodást váltott ki a közönség körében.

Az amerikai énekesnőt már néhány nappal a koncert előtt számos támadás érte a mexikói sajtó részéről, mert félreérthetetlen gesztussal nyilvánította ki a véleményét az őt követő paparazzókról. Britney nem érzi, hogy bármi megbánnivalója lenne, azzal azonban egyetért, hogy magyarázattal tartozik a koncerten részt vevő mintegy 50 ezer mexikói rajongónak: "Szerintem kicsit szomorú, hogy kifütyültek. Még a legelején szóltak, hogy ne menjek ki a színpadra, mert vihar tört ki, de én azt mondtam, hogy fel kell lépnem, és mindent el kell követnem a show-ért. Aztán egy villám belecsapott a fémből készült színpadba."

Britney sajnálatosnak nevezte a történteket, amelynek kapcsán saját édesanyja is bírálta a tinisztárt. A 20 éves énekesnő azonban úgy véli, helyesen cselekedett, mert a mexikói paparazzók megpróbálták leszorítani kocsiját az útról. Mint hozzátette: "Az a bizonyos egyezményes jel nem a rajongóimnak szólt. Imádom őket. Nem akartam semmi őrültséget csinálni, tulajdonképpen csak önmagamat védtem. Így alakult, minden egy szempillantás alatt történt, de ha újra ilyen helyzetbe kerülnék, ugyanígy cselekednék."

Korábban:
Britney Spears lesétált a színpadról
A Pepsi ejtette Britneyt Shakiráért
Britney Spears újabb fiúénekessel jár
Britney egykori kedvese ellenségével

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!