Robbie Williams új kapcsolata zátonyra futott

Vágólapra másolva!
Az énekes visszatért az éjszakai élethez, amivel Rachel Hunter kedvéért szakított.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI Ismerőseik szerint egy hajszálon függ a két híresség kapcsolata. Bár Robbie Williams kapcsolata Rod Stewart volt feleségével komolynak tűnt, a sztár kicsapongó életmód iránti vonzalma ennek a szerelemnek is véget vethet. A szépen induló kapcsolatot, mely idén februárban kezdődött, Williams és kedvese állítólag most próbálják megmenteni.

Az énekes nemrég visszatért a Los Angeles-i éjszakai élethez, aminek akkor fordított hátat, mikor megismerkedett Rachellel. Williams egyébként Londonból épp azért költözött el, hogy ne járhasson tovább bulizni barátaival.

Új lakóhelyén azonban ugyanúgy elkezdte a szórakozóhelyek látogatását. Nemrég például egy melegbárba látták betérni egy leszbikus barátnője társaságában. Emellett haját is mohikánosra vágatta. Rachel Hunter szerint mindez a sztár kiüresedett lelkiállapotát tükrözi.

Robbie Williams oldalahttp://www.robbiewilliams.com/Rachel Hunter a Groupiecentral oldalonhttp://www.groupiecentral.com/gwlrachel.html

A helyzetet bonyolítja, hogy miközben Robbie a Névtelen Alkoholisták Klubjában próbál megszabadulni szenvedélybetegségétől, Rachel hasonló okokból szintén terápiára jár, hetente több alkalommal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!