Adam Ant beismeri a cowboy-incidenst

Vágólapra másolva!
Az énekes tegnap megtámadta egy kocsma vendégeit, akik kinevették cowboyruháját.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOStuart Goddard az Adam and the Ants énekeseként a nyolcvanas évek elejének egyik legnagyobb sztárja volt. Az együttes extrém színpadi stílusáról volt ismert, és Adam Ant kitalálta magának a "Dandy Highwayman" stílust. A negyvenhét éves híresség az utóbbi időben mentális problémákkal küzd. Az év elején hosszabb időre beutalták egy elmegyógyintézetbe, mivel fegyverrel fenyegetőzött egy szórakozóhelyen.

Kedden Adam Ant bizarr cowboyöltözékben, -kalapban és pisztollyal az övében látogatott meg egy észak-londoni kocsmát. Kinézetét egy társaság mulatságosnak találta, és hangosan kinevették, valamint a háta mögött fütyülni kezdték az A Jó, a Rossz és a Csúf című western zenéjét.

Adam Ant hivatalos oldalahttp://www.adam-ant.net/

A negyvenhét éves egykori popsztárt az esetet követően verekedés vádjával fogták perbe. Október másodikán kezdődik az énekes büntetőpere, melynek kezdetére védőjének egy pszichiátriai jellemzést is be kell nyújtania. Három, Adam Ant egy korábbi incidenséhez kötődő vádat - szándékos károkozás, fenyegetés és lőfegyverutánzat birtoklása - elejtett a bíróság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!