A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNHungary
07:30AtlétikaMaraton séta váltó
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Whitney képtelen talpraállni

Vágólapra másolva!
Whitney Houston új albumának megjelenését újabb hónapokkal halasztották el, s így természetesen a lemezbemutató turné is elmarad. Az ok: Whitney képtelen megszabadulni alkohol- és kábítószerfüggésétől, s így képtelen felénekelni az anyagot.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIWhitney Houston halódó karrierje újabb baljós epizódhoz érkezett: új albumának megjelenése december 8-ról egyelőre meghatározhatatlan időre eltolódott. Az albumnak a tervek szerint már hónapokkal ezelőtt el kellett volna készülnie. Ezzel együtt természetesen tolódik az új anyagot népszerűsíteni hivatott koncertturné eges tervezett tévés fellépések pedig el is maradnak.

Az elmúlt év kevés jót hozott az alig másfél évvel ezelőtt még a popzene első öt legtöbbet érő előadója közé számítóWhitney számára. Folyamatosan érkeztek a hírek alkohol- és kábítószerfüggéséről, s a többszöri próbálkozás az elvonókúrákkal sem vezetett eredményre. Berperelte az apja és annak cége is, letartóztatták a férjét. Legutoljára az MTV díjátadón láthattuk fellépni az énekesnőt; csontsoványra fogyott, két táncosa segítségével tudott csak lelépkedni a lépcsőn.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!