A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy öngyilkos golyója csaknem végzett Ali G-vel

Vágólapra másolva!
Kevéssel kerülte el egy öngyilkos golyója Ali G-t, a nemrégiben színészként is bemutatkozott brit rappert. Történt ugyanis, hogy Ali izraeli hoteljében két férfi egy gépfegyverrel végzett magával, s az önpusztításra szánt lövedékekből néhány a szomszéd szobába is jutott.
Vágólapra másolva!


Forrás: MTIKevéssel kerülte el a bizarr halált a rapper Ali G, polgári nevén Sacha Baron Cohen. Ali éppen Izraelben nyaral, itt történt meg, hogy hotelszobájában az éjszaka lövések zajára ébredt, azonban ahogy az egy hozzá hasonló kemény alaktól elvárható, inkább visszaaludt. Reggel jobban körülnézve egy lyukat talált az ágy melletti falon, egyet pedig az ablakán. Ezen fellelkesülve értesítette a hotel biztonsági személyzetét, akik a szomszéd szoba ajtaját betörve két férfi holttestét találták egy géppisztoly, továbbá búcsúlevelek társaságában.

A rendőrségi nyomozás kiderítette, hogy az elhunytak unokatestvérek voltak; egyikük katona. Ő szerezte a gépfegyvert a közös öngyilkossághoz, melyhez családjaikhoz intézett levelek alapján kapcsolataik válsága vezetett. Cohen nem nyilatkozott az esetről a sajtónak.

Az Ali G Indahouse című filmjével és Madonna-klipbeli szereplésével a világhírre törekvő Cohen Angliában már jól ismert figura. Megjelenésében és nyelvhasználatában a fekete rappereket, kiejtésében pedig a lengyel bevándorlókat követő, többek között rasszizmussal is vádolt fehér zsidó Cohen összetettségében persze meglehetősen egyszerű jelenség. Ennek ellenére interjúknak álcázott lejáratásaival már számos ismert angol közéleti személyiség tekintélyét sikerült a porig rombolnia.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!