A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Courtney Love Strummer koporsójára vetette magát

Vágólapra másolva!
Sikeresen megbotránkoztatta a gyászolókat Joe Strummer temetésén Courtney Love. Miután hosszasan könyörgött a bebocsáttatásért, a ravatalozóban az elhunyt énekes koporsójára vetette magát.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIMegbotránkoztatta a gyászolókat Joe Strummer, a Clash nemrégiben elhunyt énekének temetésén Kurt Cobain özvegye, Courtney Love. Az énekesnőt, aki egyébként tavaly oszlatta fel Hole nevű zenekarát - nyilván tökéletlen szalonképessége miatt is -, nem szerepelt a meghívottak listáján. Miután hosszasan fogadkozott a londoni ravatalozóhelyiség bejáratánál, hogy nem fog semmi bajt csinálni, végül bejuthatott.

A ravatalozóba érve Love azonnal Strummer koporsójára vetette magát, s végül a BBC egy műsorvezetője és Chrissie Hynde, a Pretenders énekese kellett ahhoz, hogy először a ravatal közeléből, később az épületből is eltávolítsák. A jelenlevők szerint Courtney szándékosan akart botrányt kelteni. Love, aki akkor találkozott Strummerrel, amikor 1987 együtt forgatták a Straight To Hell című filmet, jelenleg egy színielőadás kedvéért tartózkodik Londonban.

Joe Strummer, a Clash egykori énekese 2002. december 23-án halt meg szívrohamban. Ötvenéves volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!