A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

American Music Awards: Eminem nem jött el

Vágólapra másolva!
Az American Music Awards díjkiosztóján Eminem négy díjat nyert. Sok más művészhez hasonlóan nem vett részt a ceremónián. A 21 éves amerikai énekesnő, Ashanti vitte el az év felfedezettjének járó díjakat.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

A hétfő este megrendezett díjkiosztás abszolút győztese Eminem volt, aki négy díjat vehetett volna át a rendezvényen (legnépszerűbb férfi pop/rock, illetve hip-hop&RB énekes, legnépszerűbb férfi pop/rock, valamint hip-hop/R&B album a The Eminem Show című nagylemezéért), de valamilyen okból kifolyólag a zenész nem tette tiszteletét. A show-t Tim Mc Graw nyitotta meg, aki ennek keretében duettet énekelt Elton Johnnal. Később neki ítélték a legnépszerűbb countryzenész díját, amelyet ő sem vett át, mivel már korábban távozott a rendezvényről.

Eminem Shophttp://eminemdirect.com/Default.asp?http://Eminem honlapjahttp://www.allmusic.com/cg/amg.dll

Ashantit öt díjra jelölték, ezek közül kettőt (legkedveltebb új felfedezett a pop/rock, valamint a hiphop/ R&B kategóriában ). "Boldog vagyok, hogy itt lehetek, örülök, hogy jelöltek. Hatalmas elismerés ez a számomra" - nyilatkozta a 21 éves amerikai énekesnő, aki tavaly megjelent Ashanti című albumával rövid idő alatt a népszerűségi, és az eladási listák élére került. A legjobban sikerült filmzene díját a Pókember című film kapta meg. Sheryl Crow idén nyert életében először American Music Awardson. A díjat egy "A háború nem megoldás" feliratú pólóban vette át. Enrique Iglesiast választották a legnépszerűbb énekessé a latin zene kategóriában. Az Alabama együttes különdíjban részesült, amelyhez az Egyesült Államok elnöke videóra rögzített üzenetben gratulált.

Az Osbourne család tagjai mint a díjkiosztó házigazdái szerepeltek a show-n. Kelly Osbourne - olyan fellépők mellett, mint a rapzenész Missy Elliott, Christina Aguilera, Shania Twain vagy Mariah Carey - maga is előadott egy dalt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!