A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A britek megutálták Jacko riporterét

Vágólapra másolva!
A Channel4 elnevezésű brit televíziós csatorna által szervezett, jelenleg is tartó szavazás szerint Martin Bashir az egyik legutáltabb híresség Nagy-Britanniában. A műsorvezető - a popsztár Michael Jacksonról készített - dokumentumfilmjét nemrégiben mutatták be a szigetországban. Jacko kijelentése, miszerint szívesen osztja meg ágyát kisgyerekekkel, legalább annyit rontott Bashir megítélésén, mint a "pop királyáén". 
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Forrás: Hölgyfórum

A Channel 4 elnevezésű brit televíziós csatorna 100 jelöltből álló listát adott ki, amely alapján egy kétórás tévéműsor keretében, májusban mutatják be Nagy-Britannia legutáltabb hírességeit. A lista jelöltjeire egy internetes oldalon lehet voksolni, de természetesen más, a felsorolásban nem szereplő közéleti személyiségeket is javasolhatnak a szavazók - amennyiben brit az illető.

Jelenleg Tony Blair brit kormányfő és Martin Bashir televíziós műsorvezető fej fej mellett halad az első helyért. A Blair iránti ellenszenv talán kevésbé újkeletű, míg Bashirnak az elmúlt néhány hét alatt sikerült elnyernie a brit lakosság jelentős hányadának ellenszenvét. A tévériportert Michael Jacksonról készített dokumnetumfilmje kapcsán érték folyamatos támadások, amelyek során általában azzal vádolták, hogy ő és munkatársai inkorrekt módon jártak el az énekessel szemben. A dokumentumfilmet, amelyben Jacko bevallotta,hogy szeret kisgyerekekkel, főként kisfiúkkal aludni, körülbelül két hete mutatta be a brit ITV1, majd ezt követően az Egyesült Államokban is műsorra tűzték.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.html

A szavazáson, amely a szervezők szóvivője szerint "könnyed és ártalmatlan dolog, így nem kell túlságosan komolyan venni" jelenleg maga a királynő áll a harmadik helyen. "Természetesen ezek csak részeredmények, a helyzet még változhat a szavazatok végső összeszámlálásáig" - teszi hozzá a szóvivő.

Bashir egyébként már újabb riport-dokumentumfilmjére készül. Jelenleg a modell-színésznő Liz Hurleyt szeretné megnyerni riportalanyának. Hurley először nemet mondott a felkérésre, most azonban úgy tűnik, mégiscsak megfontolja az ajánlatot. Az előzetes megbeszélések szerint Bashir leginkább Liz és a producer Steve Bing kapcsolatának részleteire kíváncsi. A műsorvezető - aki korábban olyan hírességekkel készített műsorai révén vált ismertté, mint Michael Barrymore vagy Diana hercegnő - további tervei között Madonna és Mike Tyson kifaggatása szerepel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!