A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Eminem beköltözött a stúdióba

Vágólapra másolva!
A hatalmas sikerű Eminem Show- és 8 mérföld filmzenealbuma után Eminem visszatért a stúdióba. Ezúttal azonban nem a saját nevével fémjelzett produkcióhoz vesz fel anyagokat, hanem kis csapata, a D12 és új felfedezettje, Obie Trice munkájában segédkezik, s feltehetőleg jövő ilyenkorig el sem hagyja a felvevőtermet.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIHonlapja tanúsága szerint Eminem egyetlen nagyobb fellépést sem tervezett be az idei évre. Nem is csoda ez, hiszen stúdióbeli programja olyan sűrű, hogy nem is nagyon maradna ideje a koncertekre. A rapper már az elmúlt hónapokat is folyamatos stúdióbeli munkálkodással töltötte, s csak most hétfőn jelent meg legújabb kislemeze, a Sing For The Moment, ő azonban már újabb felvételeken munkálkodik. Bár újabb, saját neve alatt kiadott lemeze 2004 végéig semmiképpen sem jelenik meg, birodalma, a Shady Records további szárnyalása megkívánja folyamatos jelenlétét míg védencei alkotnak.

Az MTV értesülései szerint Slim már be is fejezte a munkát Obie Trice még a tavasszal megjelenő bemutatkozó albumán, s az 50 Cent utáni legújabb megkreált sztár számait átadta további feldolgozásra mentorának, Dr Drenek. Amint Obie albuma készen áll, Eminem azonnal nekilát csapata, a D12 második lemezének, a tervek szerint a produceri munkák elvégzése mellett ismét maga is rappel a lemezen.

Emellett Slim persze 50 Centet sem hagyja kallódni. A sztárgyár legújabb remeke a jelek szerint ugyanis nem elégszik meg az alig egy hónap alatt eladott pár millió Get Rich or Die Tryin'-kópiával, és novemberre újabb anyagot készül megjelentetni. A felvételek persze szintén Eminem stúdiójában zajlanak. Kapcsolódó hírként nem hagyhatjuk ki: természetesen már 50 Cent is megalapította saját kiadóját, a G-Unitot, már saját felfedezettje is van; Lloyd Banks augusztusban meg is jelenteti első lemezét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!