A TATU-lányok naponta háromszor szeretkeznek

Vágólapra másolva!
Az Ananova elnevezésű internetes portál értesülése szerint az orosz TATU duó magukat megalakulásuk óta leszbikusnak valló tagjai azt állítják, gyakorlatilag a nap minden szakában - reggel, délben este - szakítanak időt egy kis intim együttlétre.
Vágólapra másolva!
Universal Music
Universal Music

A leszbikus csókjelenete miatt több csatorna által cenzúrázott videoklipjéről (All The Things She Said) híres TATU duó tagjai, a 18 éves Julia Volkova és a 17 éves Lena Katina nemrégiben egy német lapnak nyilatkozva elmondták: legalább napi háromszor szeretkeznek egymással. A magukat megalakulásuk óta leszbikusnak valló két tinilány azt állítja, gyakorlatilag a nap minden szakában - reggel, délben este - szakítanak időt egy kis intim együttlétre.

"Nagyon szeretjük egymást, a szex minden alkalommal csodálatos. Ezerszer jobb, mint egy férfival. Bárki bármit mond, mi nem csak beszélünk a szexről, hanem csináljuk is - méghozzá minimum háromszor egy nap. Reggel a legjobb, közvetlenül ébredés után. Ilyenkor vagyunk a leggyengédebbek egymáshoz. Este sokkal vadabb és szenvedélyesebb az együttlét - szó szerint letépjük egymásról a ruhát, de a déli is jó" - mesélte Julia.

A TATU hivatalos honlapjahttp://www.tatugirls.com/

A lányok saját bevallásuk szerint főleg koncertjeiket követően kaphatóak a csoportos szexre - természetesen lányrajongóikkal, de azért a fiúk is kapnak náluk egy esélyt. "Tulajdonképpen nem számít, lány vagy fiú-e az illető, bár fiúkkal nem akkora élmény. Talán csináltuk már négyesben, esetleg ötödmagunkkal is - legyen ez a mi titkunk. Annyit elárulunk, hogy a fellépések után általában magunkkal viszünk egy-két szexi lányrajongót a szállodai szobánkba" - ecsetelte a két orosz tinilány.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!