Botrány Sir Paul liverpooli koncertje körül

Vágólapra másolva!
Botrány robbant ki Paul McCartney szülővárosában, Liverpoolban adott koncertje körül, miután a városi önkormányzat ötezer jegyre rátette a kezét. Az eset akkora vihart kavart, hogy munkáspárti képviselők nyomozást követelnek az ügyben.
Vágólapra másolva!

Paul McCartney világ körüli turnéja utolsó koncertjét szülővárosában, Liverpoolban akarta megtartani, ott, ahol a Beatles sikerei is elkezdődtek. Bizonyára nem gondolta volna, hogy pont itt fog hatalmas botrány kialakulni fellépése körül. Történt ugyanis, hogy a városi önkormányzat a 30 ezer kibocsátott jegyből ötezret lefoglalt saját dolgozói részére. Ezt a hivatalos jegyeladás megkezdése előtt egy nappal fel is vásárolták a hivatal dolgozói. A többi 25 ezer jegy mindössze négy óra alatt elfogyott, a csalódott rajongók pedig képviselőjükhöz fordultak.

Az önkormányzat azzal védekezik, hogy mint a város legnagyobb foglalkoztatója, joga volt a jegyek lefoglalásához, tulajdonképpen csak besegített az elosztásban. A munkáspárt nyomozást követel az ügyben, mert szerintük viszont egyszerűen arról van szó, hogy egyesek kivételezett helyzetbe kerültek másokkal szemben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!