Ricky Martin újra tarol

Vágólapra másolva!
Ricky Martin pályája a tavalyi évben kisebb hullámvölgybe került, a frissen megjelent, spanyol nyelvű lemeze azonban kisegítheti a mélypontról. Az Almas del Silencio című CD-jéből 65 ezer példány kelt el a megjelenés utáni héten, és ezzel az előkelő helyen landolt a latin lemezek eladási listáján.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIRicky Martin visszatért a gyökereihez. Miután a nemzetközi siker érdekében kénytelen volt egyre több angol nyelvű, popos számot piacra dobni, és lassan elveszíteni eredeti latinos temperamentumát, kiderült, hogy ez az út mégsem járható számára. Népszerűsége csökkent, és ez rákényszerítette, hogy újra gondolja szerepét.

Májusra megjelentette legújabb albumát, melyen ismét spanyolul énekel. Az Almas del Silencio 12 számot tartalmaz, és elsöprő sikere van a spanyol nyelvű piacon. 65 ezer példány kelt el belőle a megjelenést követő héten, és ezzel a Billboard latin listáján az élbolyba (a 12. helyre) került. Ilyen eredményt eddig egyetlen spanyol nyelvű lemez sem ért el a megjelenés utáni héten. Az album első slágere a Tal Vez, ami szintén nagy sikert aratott Amerikában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről