Geri Halliwell hollywoodi sztárral jár

Vágólapra másolva!
A volt Spice Girl, Geri Halliwell Hollywood-megváltó álmai valóra válhatnak, miután a napokban Jerry O'Connell filmsztárral összefonódva látták. A híres színész egy elegáns londoni étteremből jött ki, arcán széles mosollyal, ölelő karjában pedig a nagyreményű színésznő-jelölttel.
Vágólapra másolva!

A készülő Fat Slags című film forgatásán ismerkedtek meg, amelyben O'Connel gazdag agglegényt, a volt Spice Girl pedig asszisztensét alakítja. A kapcsolat komolynak tűnik, mivel Gerit már a szüleinek is bemutatta kedvese.

Geri: Szex és New York/szorakozas/teve/20030709geri.htmlGeri Halliwell-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_enekesek/Geri_Halliwell/index.html

Jerry O'Connell a hazai tévénézők számára leginkább a Sliders című sorozatból lehet ismert: ő ott a dimenzióugrás felfedezőjét, Quinn Malloryt játszotta, aki egy számítógépes alkatrészeket árusító boltban véletlenül felfedezi a párhuzamos világegyetemek létét, az ezeket összekötő kapukat és a mágikus "időzítőt".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről