A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Melanie C szex helyett énekel

Vágólapra másolva!
Melanie C, a hosszú ideig depresszióval és súlyproblémákkal küszködő ex-Spice Girl azt állítja: már nem aggódik a külseje miatt és jól érzi magát a bőrében, de még mindig zavarba jön a férfiak közeledésétől. Így ha a szex és a koncertfellépés közül kellene választania, az utóbbira szavazna.
Vágólapra másolva!

A 29 éves énekesnő az együttes felbomlását követően mély depresszióba esett, és állandó súlyproblémákkal küszködött. Annak ellenére, hogy Melanie bizonygatja, mindez már a múlté, elégedett a külsejével, újra boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát, saját bevallása szerint is feszélyezi a férfiak társasága, és szívesebben énekel, mint szeretkezik. "Jobban érzem magam a színpadon, mint az ágyban. Hétköznapi helyzetekben gyakran félszeg, visszahúzódó vagyok, de amikor a színpadra lépek, valósággal megtáltosodom" - nyilatkozta a Sunday Mirror's M Celebs elnevezésű magazinnak.

"Annyit fogyókúráztam, hogy a végén szó szerint belebetegedtem, ezért azt mondtam magamnak: 'hagyom az egészet, nem érdekel, hogy ki mit gondol'. Most újra elégedett vagyok a külsőmmel, és sokkal egészségesebbnek érzem magam. A dalaim nagyon érzelmesek, szívvel-lélekkel készítem őket, és nem számít, hogy tíz kilóval több vagy kevesebb vagyok, a zeném ugyanaz marad."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!